Search
Close this search box.

Våre produkter og tjenester

kassesystem

På jakt etter et pålitelig og brukervennlig kassasystem? Våre kassasystemer er designet for å møte behovene til moderne bedrifter. Med en intuitiv grensesnitt, rask behandling av transaksjoner og robuste sikkerhetsfunksjoner, er vårt system det perfekte valget for din virksomhet. Enten du driver en liten kafé eller en stor kjede, tilbyr vi skreddersydde løsninger som forbedrer effektiviteten og kundeservicen.

Take-away App

Optimaliser din restaurant for travle tider med AGI Order. Vår skreddersydde app for take-away lar dine kunder bestille og betale raskt og enkelt. Tilpass menyen, håndter toppene i etterspørselen og gi gjestene en smidig bestillingsopplevelse. Med AGI Order er effektivitet og kundetilfredshet alltid på menyen.

Selfservice

Oppgrader din virksomhet med våre moderne selvbetjeningskiosker! Disse kioskene er designet for å effektivisere kundeinteraksjonene og tilby en raskere, mer effektiv service. Enten det er i detaljhandel, gjestfrihet, eller offentlige tjenester, gjør våre kiosker det enkelt for dine kunder å betjene seg selv.

Digital Signage

Forvandle din restaurants effektivitet og kundeengasjement med vår spesialtilpassede digitale skilting. Dette innovative systemet lar deg ikke bare vise bestillinger klart og tydelig på skjermer, men også kjøre attraktiv reklame, alt på ett sted.

Bankterminal

I en verden hvor digital betaling blir stadig mer sentral, er det viktig for din virksomhet å holde tritt. Våre toppmoderne bankterminaler tilbyr en pålitelig, sikker og brukervennlig løsning for alle dine transaksjonsbehov.

Nettside

I en digital tidsalder er din nettside ofte det første møtet potensielle kunder har med din virksomhet. Derfor er det viktig å gjøre et godt inntrykk. Vi spesialiserer oss på å bygge skreddersydde websider som ikke bare ser fantastiske ut, men også fungerer feilfritt.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud!